De aanmeldplicht en de anderhalvemeterregel is vervallen. Je bent weer van harte welkom in de kerk!
Tenzij bij verkoudheid/griep)klachten: dan kun je thuis de dienst online meebeleven.

Belangrijk voor alle kerkgangers:
– geef elkaar de ruimte; laat 1 vrije zitplaats tussen jou en je ‘naaste’ die tot een ander huishouden behoort
– zoveel mogelijk thuis naar het toilet
– let op handhygiëne
– jas mee in de kerk
– collecte overmaken of via de GIVT app
– zoveel mogelijk op je plaats blijven
– bank voor bank de kerk verlaten
– zo nodig aanwijzingen van koster opvolgen.

Voor degene die meer afstand wil bewaren is in de Kandelaarzaal een ruimte gereserveerd met zitplaatsen op anderhalve meter. Voel je vrij!
We zijn dankbaar. Maar vragen ook je geduld en begrip. De één wil in de gemeente sneller dan de ander. Het is soms echt een worsteling, maar met liefde en respect voor elkaar komen we er als broers en zussen wel uit!

Tot slot, als je iets organiseert in de kerk, denk dan altijd even aan de coronamaatregelen.