Bij het omzetten van systemen voor uitzending van de rechtstreekse kerkdiensten zijn we tegen een aantal problemen aangelopen.
Daarom dit extra bericht.

Met veel inzet hebben we nu het volgende kunnen realiseren:
– Er is gewoon uitzending met beeld en geluid vanuit de kerkzaal.
– We kunnen in de dienst helaas geen filmpjes tonen maar alleen het geluid ervan.
– Liedteksten en bijbelteksten verschijnen wel op de beamer en ook in de uitzending.

We gaan ervan uit dat de dienst op zondagochtend a.s. gewoon vanaf 9:30 uur te volgen is.
Mochten er problemen ontstaan, dan wordt de opname na afloop van de dienst op kerkdienstmeebeleven gezet. Deze is dan vanaf ongeveer 11:00 uur te bekijken.
Als dat ook niet lukt, dan komt er op de website van de kerk informatie hoe je de dienst op een andere manier kunt bekijken.

De middagdienst uit Loppersum kun je om 14:30 uur het beste via internet volgen. Het wordt deze keer niet via ons eigen kanaal uitgezonden.

Voor de kerkradio zijn geen problemen: zowel de morgendienst als de middagdienst zijn op de gewone tijden te beluisteren.