Hoeveel twintigers kun jij, kunt u opnoemen in onze kerk? Er zijn op dit moment 115 jongeren met een geboortedatum tussen 1 januari 1991 tot en met 31 december 2001. Allemaal twintigers!
Door Corona hebben we elkaar lang niet kunnen ontmoeten en er zijn meerdere nieuwe mensen bij onze gemeente gekomen. Het lijkt ons daarom leuk om elkaar beter te leren kennen tijdens het ontmoetingsweekend voor alle 20’ers van zaterdag 6 tot zondag 7 november.
Alle twintigers hebben of krijgen een persoonlijke uitnodiging in de bus. Heb je deze niet gezien of gekregen? Laat het dan even weten. Voor extra aanmeldingen van vriend/vriendin of vragen, stuur even een mailtje.
Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november 21.00 uur.
In principe hebben we geen programma of plan voor dit weekend. Het is gewoon een goed samenzijn.
Wil je meedenken in de voorbereiding? Zondag 24 en 31 oktober om 20.00 uur ben je van harte welkom in de kerk!

Hartelijke groet,
taakgroep Jeugd