Zondagmorgen lezen we het begin van het Markus’ evangelie.
Speciaal staan we stil bij: ‘Hij leefde er te midden van de wilde dieren’ (13c) Waarom vertelt Markus juist dit bijzondere detail over de veertig dagen waarin Jezus door de satan in de woestijn op de proef werd gesteld? Wat zegt dit over Jezus en wat belooft dit voor ons?
Ds. M.H. de Boer

‘s Morgens wordt er een onlinedienst gehouden waarin ds. M.H. de Boer voorgaat. Je kunt de diensten meemaken via de kerkradio of via kerkdienstmeebeleven.
Als middagdienst zenden we om 14:30 uur via onze kanalen de morgendienst van de GKV te Bedum, voorganger ds. Van Rijswijk.
De landelijke diensten op beleefmee.nl zijn in de komende weken openlucht-diensten. Aanstaande zondag kunt u kijken en luisteren naar dominee Gerbram Heek over “Adem Gods nieuwe wereld uit”.