Wat is het fijn om te zien wat er allemaal weer opgestart kan worden! Er is weer wat levendigheid in en rond het kerkgebouw, ook op zondag. We maken weer plannen en kijken vooruit. Maar meer dan eerder besef ik de voorlopigheid van onze plannen. Ik realiseer me dat deze ruimte nog lang niet voor alles en iedereen geldt. De crisis heeft aan veel mensen al de nodige schade veroorzaakt. Het blijft erop aankomen dat we ons leven toevertrouwen aan de Heer, onze God. ‘Laat de Heer uw vreugde blijven’, lezen we in de Bijbel. Dat wens ik je van harte toe!

Vorige zondag ging de uitzending helaas niet goed, zowel ’s morgens als ‘s middags. apparatuur is opnieuw nagekeken. De oorzaak lijkt een flinke storing bij Ziggo te zijn. Heel jammer, maar niets aan te doen. We hopen dat we hier niet te vaak last van hebben.

‘s Morgens wordt er een onlinedienst gehouden waarin  ds. van Dusseldorp voorgaat. Je kunt de diensten meemaken via de kerkradio of via www.kerkdienstmeebeleven.nl
Om 14:30 uur wordt via onze kanalen de ochtenddienst uitgezonden van CGK de Rank te Winschoten, voorganger is Ds. G. Huisman.
De landelijke diensten op beleefmee.nl zijn in de komende weken openlucht-diensten. Aanstaande zondag kunt u kijken en luisteren naar dominee Dirk Griffioen over: “Kom naar mij”.

Van het coronateam

In de Band is beschreven hoe je vanaf volgende week weer naar de kerk kunt. Je moet je daarvoor opgeven per email, uiterlijk woensdag.

Catechisaties weer van start!

In de komende week beginnen de weer. De groepen 2, 3 en 4 op maandag. En de groepen 5, 6, 7 en 8 op woensdag. Als je meer wilt weten: neem even contact op met je catecheet.