Afgelopen donderdag lazen wij in de kerkenraadsvergadering uit Kolossenzen 1. Mij trof het gebed van Paulus (vers 11): ‘U zult kracht ontvangen om alles vol te houden en alles te verdragen’.
Nu de onrust in ons land toeneemt, realiseren we ons dat het voor sommigen weer een moeilijke tijd kan worden. De druk op het kerkelijk leven zullen we nog lange tijd voelen. De bemoediging van Paulus doet goed. Het geheim van die kracht ligt in het kennen van Jezus Christus.
Ik wens je toe dat je in Hem je vertrouwen en je energie vindt.

Techniek

Door de wisseling van camera’s en videosysteem voor opnamen van de kerkdienst van analoog naar digitaal kan de rechtstreekse online dienst om 9:30 uur iets anders verlopen dan je van ons gewend bent. Lees hier het laatste nieuws.

‘s Morgens wordt er een onlinedienst gehouden waarin  ds. van Dusseldorp voorgaat. Je kunt de diensten meemaken via de kerkradio of via www.kerkdienstmeebeleven.nl
Lukt dit niet, kijk dan even op het laatste nieuws.

De middagdienst om 14:30 uur kun je volgen via internet. Dit is de morgendienst van de GKV Loppersum met als voorganger ds. Kanis.

De landelijke diensten zijn te volgen op beleefmee.nl om 10:30 uur vanuit De Schaapskooi – Amersfoort met Ds. Martin-Jan Hagg .