Online diensten

’s Morgens wordt er een online dienst gehouden. Je kunt de dienst meemaken via de kerkradio of via www.kerkdiensmeebeleven.nl
Als middagdienst zenden we om 14.30 uur via onze kanalen de morgendienst van de GKV Beilen uit, voorganger ds. Havinga.
De landelijke dienst via www.beleefmee.nl om 10.30 uur: 1ste levensles met Theodoor Medendorp over ‘Tot een zegen zijn’.

Doorgeefschrift

Sommige van u hebben dinsdag een schrift in de brievenbus gevonden. 
Omdat we elkaar nu niet kunnen ontmoeten in de kerk, en we elkaar slecht sporadisch zien in bv de winkel vond ik het een mooi idee om tijdens deze 40 dagen op weg naar Pasen een ‘doorgeef-schrift’ in het leven te roepen. De bedoeling van dit schrift is dat u en uw gezinsleden er iets in schrijft, tekent of plakt wat voor u Pasen betekent. Daarna geeft u het schrift door aan het gemeentelid die het dichts bij u woont. Dit gemeentelid doet het zelfde en geeft het weer door. 
Er zijn 12 schriften in de gemeente in omloop, het kan dus zijn dat u voor de 2e keer het schrift krijgt, deze kunt u dan gewoon gelijk weer doorgeven naar een volgend gemeentelid. 
Ik dacht; dit is een mooie manier om elkaar Coronaproof te bemoedigen in deze lastige tijd. Iets te delen met elkaar en elkaar een hart onder de riem te steken. En zo op afstand toch met elkaar verbonden te zijn. Omdat de post ook gewoon bezorgt wordt, denk ik dat dit een verantwoorde manier is in deze coronatijd, maar vind u het in deze tijd toch niet prettig om iets in dit boek te schrijven/tekenen/plakken. Geef hem dan gerust weer gelijk door. 
Degene die het schrift op 2 april 2021 in zijn bezit heeft, wil ik vragen om deze in de brievenbus van de Kandelaar te deponeren. 
Gezegende tijd op weg naar Pasen, naar het feest van de opgestane Christus die alle dingen nieuw maakt. Wat een genade! 
Petranel Bos 

X