Van het coronateamVanwege het teruglopend risiconiveau kunnen we weer meer mensen in de kerk toelaten. Komende zondag zijn 80 kerkgangers welkom. Wie zich opgegeven heeft, krijgt hiervan bericht. In de komende weken hopen we DV nog meer mensen de gelegenheid te geven om de diensten in de kerk mee te maken. Geef u dus gerust op via de www.gkv-schildwolde.nl Doe dit uiterlijk woensdagavond 19.00 uur.
Volgorde van uitnodigen:
Zondag 15 aug.: wijk 4,5,6,1,2,3
Zondag 22 aug.: wijk 5,6,1,2,3,4
Zondag 29 aug.: wijk 6,1,2,3,4,5

Diensten zondag a.s.

‘s Morgens en ‘s middags worden er diensten gehouden met een beperkt aantal kerkgangers. De diensten zijn online te volgen via de kerkradio of via www.kerkdienstmeebeleven.nu De landelijke diensten op beleefmee.nl : 15 augustus meet evangelist Gert van den Bos.
Thema: ‘Op het leven! Psalm 34’

Catechisaties

In de week NA de startzondag zullen de catechisaties weer beginnen. Dit is een kleine verandering op het eerdere bericht over de start in het nieuwe seizoen. De groepsindeling volgt in het info boekje. Voor de jaargroepen 5 én 6 zal 15 september de Youth Alpha van start gaan!