Omdat er in de kerk nog veel lege banken waren èn omdat het goed gaat met de coronacijfers in onze omgeving, hebben we besloten dat er nu 120 mensen in de kerkzaal mogen. We houden de anderhalve meter aan, totdat deze maatregel afgeschaft wordt (hopelijk eind september). Nog even volhouden…
D.V. kunnen we over afzienbare tijd weer met z’n allen naar de kerk? Hoe mooi zou dat zijn!
Meld je aan vóór woensdagavond 19 uur voor de volgende zondag.
Volgorde van uitnodigen:
Zondag 19 sept.: wijk 3,4,5,6,1,2
Zondag 26 sept.: wijk 4,5,6,1,2,3
Zondag 3 okt.: wijk 5,6,1,2,3

D.V. zondagochtend a.s. vieren we het heilig avondmaal. Zaterdagmiddag tussen 16 en 18 uur kunt u weer avondmaalsetjes afhalen bij de Kandelaar.

Zondagmiddag starten we het seizoen met een jeugddienst.

Tegelijkertijd kunt u een donatie (rijst/ pasta+ mix, blikgroenten, shampoo) inleveren voor de voedselbank bij ‘t Schienvat.
En zondag 12 staan er hiervoor kratten bij de ingang van kerkzaal    en Kandelaar!