Bij de foto: het werk achter de schermen > zo wordt de opname van de online-samenzang gemaakt.

De afgelopen periode zijn er veel online diensten en samenkomsten geweest. Zo konden we thuis bij de buis toch samen Kerstfeest vieren en meezingen met al die mooie liederen.

Er komt nogal wat bij kijken om al deze filmpjes te kunnen maken. Het script bedenken, rekwisieten regelen (waaronder levende have!), opnames op verschillende locaties, montage van alle verschillende bijdragen en dat alles in de best mogelijke kwaliteit. En dan is het ook altijd weer spannend of de techniek meewerkt!
Gelukkig liep alles op rolletjes. De filmpjes waren prachtig, de liederen ontroerend, het geheel indrukwekkend en fijn om naar te kijken. Velen – ook van buiten onze kerk – konden hierdoor meegenieten van Kerst in Schildwolde e.o.

Hartelijk dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt en hulde aan de makers!

Je kunt alles terugzien via www.kerkdienstmeebeleven.nl