Skip to main content
Nieuws

Gezellig afscheid van Kees en Ingenet

Tijdens een gezellige middag en avond op vrijdag 8 juli jl. hebben Kees en Ingenet van Dusseldorp afscheid genomen van onze gemeente. Na de afscheidsdienst van Kees op 3 juli jl. was er nu ruimschoots de tijd om in een ongedwongen sfeer de afgelopen 9 ½ jaar nog eens met het echtpaar en hun kinderen te evalueren.

Vol aandacht tijdens de toespraken

Dat gebeurde uiteraard persoonlijk aan de verschillende tafeltjes, maar ook door middel van filmpjes, toespraken, zelfgemaakte liedjes en een quiz. Onder het genot van een kop koffie of thee werden vele herinneringen opgehaald. Er werd regelmatig op elkaars schouders geslagen, uitgebreid ‘ge-hugged’, en uiteraard werd elkaar veelvuldig de Zegen van de Here toegewenst.

En er waren natuurlijk cadeaus

De kosters en vrijwilligers zorgden voor een natje en een droogje en hadden een heerlijk buffet samengesteld, prachtig om te zien wat je samen voor elkaar kunt krijgen! 
Het was fijn elkaar weer te treffen in een goede sfeer, er gingen zelfs al stemmen op in de trant van: ‘zo’n gemeente-party, dat moeten we vaker doen!’

Op 22 juli rijdt de verhuiswagen voor om het gezin Van Dusseldorp en de 500 (!) verhuisdozen naar hun nieuwe gemeente in Neede te verhuizen.
Zij gaan daar verder en wij hier. We zullen elkaar missen!